Çevrepınar İlkokulu

Vizyon: .::okulumuz vizyonu::. • Okulumuzu daha güvenli, huzurlu ve çevre düzenlemesi açısından daha güzel hale getirmektir. • Okulumuzu kültürel ve sosyal alanda kullanabilir hale getirebilmek. • Okulumuzu daha güvenli, huzurlu ve çevre düzenlemesi açısından daha güzel hale getirmektir. Öğrencilerimizi; • Özgür düşünme ve öğrenme yeteneğine sahip, araştırmacı, • Açık fikirli, dürüst, olayları çok yönlü bakış açısıyla değerlendirebilen, • Özgüveni yüksek, ulusal kimliğinin ve değerinin bilincinde olan, • Kendine güvenen, nitelikli, kendini ifade eden • Kendi ve çevresi ile barışık, toplumun menfaatini önemseyen • Hoşgörülü yeteneklerinin farkında olan özgün tasarımlar ortaya koyabilen Gençler yetiştirebilmektir.

Misyon: .::okulumuz misyonu::. Bütün çalışmalarımızın odak noktası öğrencilerimizdir. Biz, öğrencilerimize saygı duyar, değer verir ve onları çalışmalarında destekleriz. Biz, kalitenin insana saygıyla başladığına inanarak öğrencilerimizi bu standarda göre değerlendiririz. Okulumuz olarak bizler: Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız. Bu yüzden: Kendine güvenen, nitelikli, kendini ifade eden sistemli düşünen araştıran, aldığı eğitimi istendik davranışa dönüştüren, problemlerine sağlıklı çözümler, özgür düşünebilen, kendi ve çevresi ile barışık, toplumun menfaatlerini önemli tutan, insan haklarına ve evrensel değerlere önem veren, hoşgörülü yeteneklerinin farkında olan özgün tasarımlar ortaya koyabilen gençler yetiştirebilmektir.

Başarılar: Satranç, Bilgi yarışması ve Bana değerimi verin etkinlikleri derece yapmıştır.

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cevrepinar46.meb.k12.tr

Adres - Çevrepınar mahallesi Onikişubat Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :Normal ÖĞRETİM

Adres - Çevrepınar mahallesi Onikişubat Kahramanmaraş

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahramanmaraş Onikişubata bağlı okulumuz: Kahramanmaraş´a 55 km Tekire 6 km uzaklıktadır.